Els dies 19, 20 i 21 de febrer es disputa la segona prova del Circuit Pàdel Indoor Tona en format de competició femenina i mixtes organitzat pel Pàdel Indoor de Tona, Abans de les finals del torneig, el dia 21, hi haurà un partit d’exhibició de pàdel en cadira de rodes per tal de donar a conèixer aquesta disciplina esportiva entre tot el públic assistent a la final.
L’activitat ha estat coordinada per la Federació amb la finalitat de promocionar i apropar aquesta nova modalitat del pàdel, un dels esports que més ha crescut en popularitat i pràctica en aquests darrers anys.
CategoryPadel, Sin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies