Aquest cap de setmana s’ha disputat el 5è Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de pàdel en cadira de rodes al Poliesportiu “Adolfo Suárez” de la localitat madrilenya de Serranillos del Valle amb la participació de set Seleccions Autonòmiques, entre elles, Catalunya.

Madrid ha revalidat el títol de campiona després de guanyar en la final a la Comunitat Valenciana, el País Basc va finalitzar en la tercera posició del Campionat. Catalunya ha finalitzat a la setena posició en una competició on el gran objectiu era jugar i aprendre d’altres seleccions per anar millorant el nivell de joc dels nostres jugadors i jugadores.

Durant el Campionat han participat un total de 52 jugadors i jugadores. Per part de Catalunya els convocats per la seleccionadora Susana Rodríguez van ser Jose Luis Montoya, Pau Martin, Isaac Mateos, Marc García, Pablo Martínez i la mateixa Susana amb Marcela Ferrari com a tècnica de la selecció.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies