Homologacions Escoles Esportives

Acreditacions Escoles Esportives: 

Des de la temporada 2015 – 2016 la FCEDF ha iniciat un procés d’acreditació de les escoles esportives dels clubs afiliats que ho sol•liciten.

Bàsquet en Cadira de Rodes:

Les següents escoles d’iniciació al bàsquet en cadira de rodes estan acreditades per la nostre entitat i, per tant, recomanem formar-ne part en cas d’estar interessats.

UNES Sant Feliu: l’escola d’iniciació de bàsquet en cadira de rodes de l’UNES té una acreditació de nivell 2. Es una escola orientada a nens i joves que volen iniciar-se en el bàsquet en cadira de rodes, però que tenen un coneixement bàsic previ de l’esport. Poden treballar per nivells i tenen llarga experiència en el treball de base amb joves esportistes. Conten amb un primer equip on en el futur els jugadors de l’escola poden fer la transferència de nivell un cop assolida la etapa formativa.

Lloc d’entrenament: pavelló Juan Carlos Navarro (Rbla. Marquesa de Castellbell, s/n, 08980 Sant Feliu de Llobregat).

Horaris: dimarts i dijous de 19h a 21h

UNES unió esportiva

escola iniciació nivell 2

COMKEDEM: l’escola d’iniciació de bàsquet en cadira de rodes de COMKEDEM té una acreditació de nivell 1. Es una escola orientada a nens i joves que volen iniciar-se en el bàsquet en cadira de rodes, però que no tenen un coneixement bàsic previ del propi esport. Els entrenaments son en dissabte, el que facilita a les famílies una activitat fora de l’horari extraescolar en caps de setmana. Això facilita l’activitat a les famílies que son fóra de Barcelona i no tenen activitats al voltant.

Lloc d’entrenament: Escola Sagrat Cor de Sarrià (entrada per c/ de Ramon Miquel i Planas 61, 08034 Barcelona)

Horaris: dissabtes de 12:30h a 14h.

Hoquei en Cadira de Rodes:

Les següents escoles d’iniciació a l’hoquei en cadira de rodes estan acreditades per la nostre entitat i, per tant, recomanem formar-ne part en cas d’estar interessats.

COMKEDEM: l’escola d’iniciació d’hoquei en cadira de rodes de COMKEDEM té una acreditació de nivell 2. Es una escola orientada a nens i joves que volen iniciar-se en l’hoquei en cadira de rodes, però que no tenen un coneixement bàsic previ del propi esport. Els entrenaments son en dissabte, el que facilita a les famílies una activitat fora de l’horari extraescolar en caps de setmana. Això facilita l’activitat a les famílies que son fóra de Barcelona i no tenen activitats al voltant.

Lloc d’entrenament: Escola Sagrat Cor de Sarrià (entrada per c/ de Ramon Miquel i Planas 61, 08034 Barcelona)

Horaris: dissabtes de 12:30h a 14h.

escola iniciació nivell 2