Escoles Esport Adaptat

A través de les escoles d’Iniciació Esportiva Adaptada, es vol oferir a totes aquelles persones que volen iniciar-se en la pràctica d’algun esport adaptat, la possibilitat de conèixer-lo de la mà dels tècnics de la federació, facilitant el material adaptat necessari per tal de poder-lo practicar.

L’objectiu de la Federació és que aquestes escoles vagin creixent tant en nombre de participants, com en el número d’esports que es puguin practicar, fent possible una oferta cada vegada més àmplia facilitant la pràctica de l’esport adaptat als nous esportistes.

Llegir més

Escoles

Escola Bàsquet i Rugbi CR

basquet

Activitats

L’Escola de Bàsquet en Cadira de Rodes neix amb la doble intenció d’oferir una activitat esportiva extraescolar adaptada a tots els nois i noies amb alguna discapacitat física i aportar als equips catalans noves i joves promeses amb una bona formació de base tant tècnica com social.

Llegir més

Escola Natació

Activitats

L’escola de natació esta dirigida a qualsevol persona amb discapacitat física que vulgui iniciar-se en aquest esport. Es tracta d’una activitat física dirigida dintre del medi aquàtic sota la supervisió d’un tècnic especialitzat millorant la salut de la persona.

Llegir més

Escola Hoquei CRI i Slalom

Activitats

L’Escola d’Hoquei cre. i Slalom neix amb la intenció d’oferir una activitat esportiva extraescolar adaptada a tots els nois i noies amb alguna discapacitat física amb la metodologia del joc com a fil conductor de les sessions. Els participants gaudiran dels beneficis de practicar esport.

Llegir més