Escola Hoquei CRE i Slalom

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona:

L’Escola d’Hoquei cre. i Slalom neix amb la intenció d’oferir una activitat esportiva extraescolar adaptada a tots els nois i noies amb alguna discapacitat física amb la metodologia del joc com a fil conductor de les sessions. Els participants gaudiran dels beneficis de practicar esport tant a nivell físic com a nivell psicològic.

Slalom

El Slalom és un esport practicat per persones usaries de cadira de rodes. Consisteix en recórrer en el mínim de temps possible  i amb un mínim nombre d’errors un recorregut amb diferents obstacles.

Es tracta d’una prova d’habilitat  amb una transferència directa a l’ús diari de la cadira de rodes. Pot ser practicat per persones amb discapacitat física o paràlisis cerebral.

Hoquei cadira de rodes elèctrica

Amb aquesta escola volem donar a conèixer aquestes disciplines esportives per a què els nens/es puguin practicar esport en el seu temps d’oci i mostrar un ampli ventall de possibilitats per tal de millorar la seva qualitat de vida a través de l’esport i un estil de vida actiu.

És un esport d’equip altament motivant  i socialitzador que  potencia l’habilitat en el maneig de la cadira de rodes elèctrica.

El practiquen esportistes de la FCEDF i FECPC amb cadira de rodes,amb l’estic fix a la mateixa cadira o amb l’estic a la mà. L’objectiu principal d’aquest esport és que cada equip dugui la pilota a la porteria de l’equip contrari i evitar que l’altre equip marqui gol.

L’activitat es realitza a:

Si vols formar part de la nostra activitat no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres:

e-mail: escoles@esportadaptat.cat (per l’activitat de Barcelona) i lleida@esportadaptat.cat (per l’activitat de Lleida).

Telèfon: 93 340 92 00