ACTIVITATS FCEDF

En aquest apartat us mostrem totes les activitats que realitza la Federació, sobretot les relacionades amb el Programa Hospisport i les escoles d’iniciació en diferents esports adaptats.

Programa HospiSport

El programa Hospi Sport és un Programa Rehabilitador per a persones amb una discapacitat física ingressades, o recentment donades d’alta, dels Hospitals Públics catalans adscrits al programa.

El programa també dona servei a aquelles entitats, associacions i persones particulars que volen fer exercici físic, adaptat a les seves capacitats, amb l’objectiu de millorar la seva salut i la condició física general.

Hospi Sport

Hospi Barcelona

Hospi Tarragona

basquet

Hospi Lleida

Hospi Girona

A Barcelona es realitzen activitats aquàtiques, activitats multi esportives i fitness-salut molt interesants. En què consisteixen?

Llegir més

A Tarragona es realitzen activitats aquàtiques, activitats de boccia i activitats multi esportives com fitness-salut. En què consisteixen?

Llegir més

A LLeida es realitzen activitats aquàtiques, activitats multi esportives i fitness-salut molt interesants. En què consisteixen?.

Llegir més

A Girona es realitzen activitats aquàtiques, activitats multi esportives i fitness-salut molt interesants. En què consisteixen?.

Llegir més

Escoles Iniciació

Bàsquet CR

basquet

Natació

Multiesportiva

Hoquei CRE i Slalom

L’Escola de Bàsquet en Cadira de Rodes neix amb la doble intenció d’oferir una activitat esportiva extraescolar adaptada a tots els nois i noies amb alguna discapacitat física i aportar als equips catalans noves i joves promeses amb una bona formació de base tant tècnica com social.

LLegir més

L’escola de natació esta dirigida a qualsevol persona amb discapacitat física que vulgui iniciar-se en aquest esport. Es tracta d’una activitat física dirigida dintre del medi aquàtic sota la supervisió d’un tècnic especialitzat millorant la salut de la persona.

LLegir més

L’Escola Multiesportiva de la FCEDF, neix amb la doble intenció d’oferir una activitat esportiva extra-escolar adaptada a tots els nens/es amb alguna discapa-citat física o paràlisi cerebral i oferir un ampli ventall de possibilitats als joves per a que puguin triar l’esport que més els agrada.

LLegir més

L’Escola d’Hoquei cre. i Slalom neix amb la intenció d’oferir una activitat esportiva extraescolar adaptada a tots els nois i noies amb alguna discapacitat física amb la metodologia del joc com a fil conductor de les sessions. Els participants gaudiran dels beneficis de practicar esport.

LLegir més