Escola Multiesportiva

L’Escola Multiesportiva de la FCEDF, neix amb la doble intenció d’oferir una activitat esportiva extra-escolar adaptada a tots els nens/es amb alguna discapa-citat física o paràlisi cerebral i oferir un ampli ventall de possibilitats als joves per a que puguin triar l’esport que més els agrada.

L’activitat està dirigida a la millora dels coneixements bàsics esportius dels participants, amb els valors de la diversitat i la capacitat que presenta cada esportista com a punt de partida.

– Objectiu genèric. Desenvolupar les capacitats funcionals de l’usuari i incidir en la seva qualitat de vida mitjançant la practica d’activitat física.

– Objectius específics. Apropar la pràctica esportiva a les persones amb discapacitat física, especialment als més joves. Aportar els recursos necessaris per a que puguin practicar esport en la seva vida quotidiana. Practicar jocs esportius i cooperatius. Conèixer les diferents disciplines esportives adaptades: Bàsquet cr, Hoquei cre, Boccia, Eslàlom, Esgrima, Tennis cr, etc.

Els nostres participants són principalment nens/es i joves en edat escolar, amb algun tipus de discapacitat física o paràlisi cerebral.

L’activitat es realitza a:

Si vols formar part de la nostra activitat no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres:

e-mail: escoles@esportadaptat.cat (per les activitats de Cornellà – Terrassa – Vic) i tarragona@esportadaptat.cat (Reus).

Telèfon: 93 340 92 00