Aquest cap de setmana de l’11 i 12 de març s’ha disputat la 2a Jornada de la “Liga Nacional” de boccia, categoria BC4, al “CEIP El Olivar” de la localitat madrilenya de Rivas-Vaciamadrid amb una gran participació dels esportistes catalans.

El vetarà Vasile Agache ha guanyat aquesta 2a Jornada de competició en la modalitat individual, per davant de Unai de Miguel i, en tercera posició, el català Àlex Trullas. L’altre esportista català que ha participat en aquesta jornada, Ramón Prat, ha guanyat, conjuntament amb Sara Aller, la classificació per parelles.

Finalment, i gràcies als grans resultats dels nostres esportistes, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha guanyat la classificació per entitats per davant de la Federació Andalusa (segona posició) i la Federació d’Esport Adaptat del País Basc en tercera posició final d’aquesta segona jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies