Del 10 al 12 de març es disputa el 5è Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de pàdel en cadira de rodes al Poliesportiu “Adolfo Suárez” de la localitat madrilenya de Serranillos del Valle amb la participació de set Seleccions Autonòmiques, entre elles, Catalunya.

52 jugadors i jugadores jugaran aquest Campionat on competeixen les Seleccions de Castella La Manxa, Andalusia, Madrid, Galicia, Comunitat Valenciana, País Basc i Catalunya. Els jugadors i jugadores convoctas per la seleccionadora Susana Rodríguez són: Jose Luis Montoya, Pau Martin, Isaac Mateos, Marc García, Pablo Martínez i la mateixa Susana. També forma part de la Selecció Catalana la técnica Marcela Ferrari.

La Selecció Catalana va realitzar una concentració i entrenament de preparació per disputar el Campionat a les instal.lacions del Padelarium de Gavà. La Selecció Madrilenya es l’actual campiona d’Espanya dsprés de guanyar en les edicions de 2022 i 2021.

Foto (CEPA)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies