Del 9 al 12 de març s’ha disputat la segona prova de les Sèries Mundials de natació paralímpica a la localitat italiana de Lignano Sabbiadoro amb una destacada participació dels dos nedadors catalans que han participat.

Toni Ponce ha guanyat un total de tres medalles durant la competició, dues d’or i una de plata. La primera de les medalles d’or va ser a la prova dels 100m braça SB5 de la que és l’actual campió del món, amb un temps d’1:27.03, la segona va ser a la prova dels 200m estils SM5 amb un temps de 2:50.84. La medalla de plata va representar un nou rècord d’Espanya a la prova dels 100m lliures S5 parant el crono a l’1:12.71.

Destacar també la participació del veterà nedador Miguel Luque que va guanyar la medalla de plata a la prova dels 50m braça SB3, superat només per l’italià Efrem Morelli. La delegació espanyola ha tornat d’Itàlia amb un total de cinc medalles.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies