Aquest dissabte 11 de març s’ha disputat la sisena jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions Catalana a les instal.lacions del “Club Petanca Les Borrelles” de Sant Celoni.

Màxima igualtat i emoció al capdavant de la classificació de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a falta de dues jornades per arribar al final. El Club Petanca Martorell segueix al capdavant de la classificació amb una millor diferència de punts (103) conjuntament amb el CP Hospitalet (89) i la tripleta B del Nova Lloreda Sud (87), tots tres empatats a 42 punts al capdavant. Al següent enllaç es pot accedir a totes les fotos d’aquesta edició de la Lliga de petanca inclusiva.

El proper dissabte 25 de març es disputa la setena i penúltima jornada de la Lliga Catalana a les Pistes Sant Pedor del Club GIDBA ( Zona esportiva municipal Sant Pedor (Ctra. Navarcles, s/n, 08251, Barcelona).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies