Aquest dimarts 14 de març s’ha fet la presentació del “Circuito de Carreras Ponle Freno 2023” que començarà el proper diumenge 26 de març a la ciutat de Badalona i que recorrerà vuit ciutats més durant tot aquest 2023. Les curses, impulsades per Atresmedia amb la col·laboració de la Fundació AXA, tenen com a objectiu conscienciar sobre la seguretat vial i destina la recaptació al suport de les víctimes dels accidents de trànsit.

A la cursa de Badalona els fons aniran destinats al programa Hospisport de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física. El Programa Hospisport és un projecte de rehabilitació per a persones amb discapacitat física ingressades o recentment donades d’alta dels hospitals públics catalans adscrits al programa.

Durant l’acte de presentació, el president de la FCEDF, Josep Giménez, ha posat el focus que “ens fem càrrec de donar a conèixer que després d’un accident o una discapacitat de naixement, és possible continuar amb una activitat esportiva, adaptada a les possibilitats de cada cas”.

Al següent enllaç es pot accedir al programa i inscripcions per participar en la primera cursa del diumenge 26 a Badalona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies