Del 14 al 16 de gener s’ha disputat el primer Open Nacional de pàdel en cadira de rodes organitzat per ASPAYM Catalunya a les instal.lacions del Club Augusta Pàdel de Sant Cugat amb victòria per la parella formada per Edorta de Anta i Christopher Triviño.

Durant els tres dies de competició del primer Open Nacional de pàdel, puntuable per a la Copa d´Espanya s’han pogut veure partits de gran nivell. La parella formada per Edorta de Anta i Christopher Triviño han guanyat la gran final a Francisco Javier Bernal i Oscar Agea. En el partit per la tercera i quarte posició, la parella formada per Iñaki Rampérez i Marcos Cambronero ha guanyat a Juan Antonio López i Aitor Elourdui, completant el podi de l’Open Nacional.

Pel que fa referència a la participació catalana, destacar la sisena posició final de la parella formada per José Luis Montoya i Pau Martín. També han participat Joan Camp i Francisco Ortega (10à posició) i, Artur Altabas i Ricardo Núñez (13a posició).

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies