Aquest cap de setmana del 15 i 16 de Gener s’havia de disputar la 3ª Jornada de la “Liga Nacional” de quad rugbi, la segona del Grup Nord de la competició, al Pavelló Municipal El Congost de Granollers amb la participació dels equips catalans del BUC de Barcelona i els Spartans de Granollers.

La jornada ja havia quedat reduïda a un dia de competició, davant diferents positius per la Covid-19 de jugadors i membres del cos tècnic del Basatiak Zuzenak que no podien viajar a Granollers. Finalment, i després de la realització dels tests d’antígens previs a la competició dels jugadors i cos tècnic del BUC Barcelona amb resultats de diferents positius es va decidir l’aplaçament d’aquesta tercera jornada.

En els propers dies es donaran a conèixer les dates, sempre que sigui posible, per recuperar la jornada o si, per contra, es quedaran els resultats de la primera jornada com a definitius.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies