El cap de setmana del 22 i 23 de gener comença una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb la participació dels tres equips catalans actuals, els DRACS CEA, l’ADB Barberà i el Comkedem de Barcelona.

La competició comença aquest dissabte 22 de gener amb el partit entre els dos equips favorits per guanyar aquesta Lliga Catalana, l’ADB Barberà rep al Pavelló IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès als DRACS CEA, l’actual campió de la Lliga Catalana i que també va guanyar fa unes setmanes la Supercopa. El Comkedem és l’equip que descansa en aquesta primera jornada de la Lliga Catalana.

La segona jornada es disputa el dissabte 29 de gener amb el partit entre el Comkedem i els DRACS CEA a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona. Aquesta temporada els DRACS jugaran els seus partits com a local al Pavelló Municipal el Tub de Granollers.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies