Aquest diumenge 9 de gener s’ha disputat el primer partit d’aquest nou any de les competicions oficials organitzades per la FCEDF. El partit l’han jugat el Bàsquet Girona contra el Pisos.com CB Granollers corresponent a la tercera jornada de la Lliga Catalana de Nivell 1 amb una contundent victòria local per 64 a 8.

El partit va ser dominat en tot moment per l’equip local, el Pisos.com CB Granollers solament va plantar cara en els primers minuts amb un parcial de 4 a 2, després el domini local va ser absolut, el resultat al final del primer quart ja era favorable al Bàsquet Girona per 22 a 5, una diferència que va anar ampliant fins al final del partit. El resultat al descans va ser de 39 a 7. Durant la segona part, amb tot decidit, va baixar el ritme del partit tot i el domini local. El pisos.com CB Granollers solament va poder anotar un tir lliure durant la segona part. El resultat al final del partit va ser 64 a 8 favorable al Bàsquet Girona. El CE Costa Daurada va ser l’equip que va descansar en aquesta jornada.

La competició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 tornarà al proper mes de març (diumenge dia 6) amb el partit ajornat de la segona jornada entre el Pisos.com CB Granollers i el CE Costa Daurada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies