Aquest cap de setmana del 15 i 16 de Gener es disputa la 3ª Jornada de la “Liga Nacional” de quad rugbi, la segona del Grup Nord de la competició, al Pavelló Municipal El Congost de Granollers amb la participació dels equips catalans del BUC de Barcelona i els Spartans de Granollers.

A més dels dos equips catalans, també competeixen dins del Grup Nord, el Basatiak Zuzenak i el CD Adapta RSR. En la primera jornada disputada el passat mes de desembre, el BUC va guanyar tots els partits disputats durant el cap de setmana i els Spartans van finalitzar en una gran segona posició final en el que eren els seus primers partits oficials com equip.

El derbi català de la jornada obrirà la competició del cap de setmana, dissabte 15 a les 10h. Dissabte per la tarda, el BUC jugarà contra el CD Adapta RSR (17h) i els Spartans tancaran la jornada de dissabte jugant contra el Basatiak Zuzenak (19h). Diumenge pel matí el BUC jugarà contra el Basatiak Zuzenak (10h) i a les 12h es jugarà el darrer partit d’aquesta jornada entre els Spartans i el CD Adapta RSR.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies