Un any més la FECAMM i La Grossa s’han volgut unir per fer una col·laboració per regalar il·lusió al col·lectiu de Malalties Minoritàries. Loteries de Catalunya ha donat 45 bitllets del número 29221 de La Grossa de Cap d’Any a la FECAMM per distribuir entre totes les associacions federades, així com als col·laboradors de la FECAMM.

Com l’any passat el número que La Grossa ha lliurat, el 29221, representa la data de celebració del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries d’aquest mateix any que deixem enrere (29 de febrer de 2021).

Moltes gràcies a La Grossa!!!
Junts fem pinya contra les malalties minoritàries!
Us desitgem que tingueu molta sort i molta salut, i que passeu unes bones festes!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies