L’esport adaptat català està d’enhorabona i es que aquest diumenge comença la 1ª edició de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes que comptarà amb la presència dels tres equips catalans d’aquest esport, el BUC de Barcelona, el Manresa Wheelchair Rugby i el Club Rugbi Spartans de Granollers.

Tots tres equips ja han disputat diferents competicions catalanes i nacionals, a més, el BUC de Barcelona, també ha disputat la Lliga francesa d’aquest esport, però fins al moment no s’havia disputat cap edició de la Lliga Catalana de rugbi. El BUC de Barcelona és el favorit per guanyar aquesta primera edició però es trobarà al davant amb els Spartans de Granollers, club recentment creat i format per exjugadors de l’equip barceloní. Per últim, no ens hem d’oblidar del Manresa Wheelchair Rugby, un club que poc a poc, es va consolidant dins de l’esport adaptat a Catalunya.

Aquest diumenge comença la competició amb el partit entre el Manresa Wheelchair Rugby i els Spartants al Pavelló el Vell Congost de Manresa a les 11:30h. El BUC és l’equip que descansa en aquesta primera jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies