El proper cap de setmana del 22 i 23 de gener es disputen partits de diferents competicions organitzades per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física amb protagonisme per l’hoquei, el rugbi i el bàsquet en cadira de rodes.

Dissabte 22 a les 12h comença una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els dos equips favorits per guanyar aquesta Lliga Catalana, l’ADB Barberà rep al Pavelló IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès als DRACS CEA, l’actual campió de la Lliga Catalana.

Diumenge és el torn del rugbi i el bàsquet en cadira de rodes. Pel que fa el bàsquet, es disputen els partits de la Lliga Catalana Nivell 2 corresponents a la quarta jornada. El Comkedem rep a la seva pista al Pisos.com CB Granollers a les 12h i, a les 12:30h, el Dissalud Pardinyes Lleida juga contra el Bamesad. L’equip que descansa en aquesta jornada és l’actual líder de la competició, el CB Costa Daurada. El mateix diumenge comença la primera edició de la Lliga Catalana de quad rugbi amb el partit entre el Manresa Wheelchair Rugby i els Spartans de Granollers a les 11:30h.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies