Aquest dissabte 22 de gener s’ha disputat el primer partit de la nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb victòria per l’actual campió, els DRACS CEA, davant l’ADB Barberà per 10 a 13.

El partit, disputat al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès va començar molt igualat entre els dos equips però, poc a poc, l’equip visitant va anar agafant una mica d’avantatge en el marcador fins arribar al 4 a 7 al final de la primera part. Durant la segona part del partit, l’ADB va intentar capgirar el marcador però es va trobar al davant a un gran equip que va anar mantenint i ampliant una mica més la diferència fins als minuts finals, arribant al final de partit amb el marcador favorable als DRACS per 13 a 10. Destacar per part de l’ADB Barberà a Toni Rodríguez, autor de 9 dels 10 gols del seu equip i, per part dels DRACS, Àsier Sánchez i Roger Badia, tots dos jugadors autors de cinc gols.

La segona jornada es disputa el proper dissabte 29 de gener amb el partit entre el Comkedem i els DRACS CEA a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona. L’ADB Barberà és l’equip que descansa en aquesta jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies