Aquest diumenge 23 de gener s’ha disputat el primer partit de la 1ª edició de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes al Pavelló el Vell Congost de Manresa amb victòria del Club Rugbi Spartans de Granollers davant el Manresa Wheelchair Rugby.

Els Spartans de Granollers arribaven a Manresa amb solament cinc jugadors disponibles per jugar el primer partit de la Lliga Catalana davant el Manresa, tot i així van dominar en tots els quarts del partit. El primer va finalitzar amb 7 a 15 a favor dels visitants, una diferència que es va anar ampliant fins arribar al descans amb 14 a 27 a favor dels Spartans. Durant la segona part va continuar el domini dels Spartans, arribant al final del primer partit de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes amb el resultat de Manresa Wheelchair Rugby 26, Spartans de Granollers 55.

Diumenge 6 de febrer es disputa el partit entre el BUC de Barcelona i Manresa Wheelchair Rugby al Poliesportiu Municipal La Marina de Barcelona. Podeu veure la galería d’imatges d’aquest partit en el següent enllaç.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies