Aquest diumenge 23 de gener s’han disputat els dos partits corresponents a la quarta jornada de la Lliga Catalana Nivell 2 de bàsquet en cadira de rodes amb victòries per Comkedem i el Dissalud Pardinyes Lleida.

Comkedem va rebre a la seva pista de l’Hospitalet de Llobregat al Pisos.com CB Granollers, un partit dominat per l’equip local des del primer quart al que ja es va arribar amb un marcador favorable al Comkedem per 14 a 2. Aquesta diferència de 12 punts es va anar ampliant en els altres quarts del partit fins arribar al marcador final de Comkedem 41, Pisos.com CB Granollers 16. En l’altre partit d’aquesta jornada, el Dissalud Pardinyes Lleida va guanyar a la seva pista al Bamesad.

El cap de setmana del 5 i 6 de febrer es disputen els partits corresponents a la cinquena jornada de la Lliga Catalana Nivell 2, Bamesad contra el CB Costa Daurada i Comkedem contra el Dissalud Pardinyes Lleida, el Pisos.com CB Granollers és l’equip que descansa en aquesta cinquena jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies