Aquest diumenge 13 de juny s’ha disputat la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes a les instal.lacions de l’UP pàdel Club Cabrera de Cabrera de Mar amb la participació de set parelles de joc. Aquesta competició està inclosa dins de les competicions dels Jocs Catalans d’aquest any.

Durant tota la jornada de diumenge i amb un dia esplèndit de sol, set parelles van disputar la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes, la darrera competició oficial d’aquest esport a Catalunya. La parella formada per JL Montoya i P. Martín va guanyar la Copa Catalunya per davant de J. Camp i FJ. Ortega. La classificació final de la Copa Catalunya va ser la següent:

1. JL MONTOYA i P. MARTIN
2. J. CAMP i FJ. ORTEGA
3. M MARTÍ i ISAAC MATEOS
4. S. RODRIGUEZ i P. MARTINEZ
5. D. MORENO i LL. TURRÓ
6. M. RIDAO i E. ISAMAT
7. A. ALTABÀS i R. NUÑEZ

La Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes va ser la darrera competició disputada dins dels Jocs Catalans d’aquest any que durant tres caps de setmana s’han disputat competicions arreu de tot Catalunya, un dels grans objectius d’aquest important esdeveniment organitzat per la FCEDF, portar l’esport adaptat arreu del territori.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies