Les classes d’exercici físic online del Programa Hospisport de la FCEDF que s’ofereixen en directe cada dimecres, continuaran durant el proper mes de juliol amb horari de tarda (de 17 a 18h). Les classes d’exercici físic online estan destinades a millorar les capacitats motrius de les persones amb discapacitat. Les sessions continuaran sent dirigides per Alba, tècnica del Programa Hospisport a Tarragona i estan obertes a tothom i són totalment gratuïtes però cal inscripció prèvia. Les sessions es realitzen a través de la plataforma Zoom i amb posterioritat es poden veure al Canal Youtube de la Federació.

Les classes es poden seguir des de casa, des del centre, entitat, etc.. Per participar en aquestes sessions, les persones interesades han d’enviar un mail a hospisport@esportadaptat.cat o trucar als telèfons 93 340 92 00 o 664 46 96 57. En el següent enllaç es pot veure la darrera de les classes realitzades.

Per Silvia Dalmau, responsable del Programa Hospisport, “L’objectiu de les classes en línia és proporcionar una classe de qualitat a les persones que no poden gaudir de classes presencials i així no deixar-ne a cap sense els beneficis de l’exercici físic. La pandèmia ha deixat a moltes persones amb diversitat funcional sense la possibilitat de fer esport i exercici i són precisament elles les que més necessitat en tenen.”

El Programa Hospisport compta amb el suport de la Fundació La Caixa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies