Abraham Carrión, seleccionador espanyol de bàsquet en cadira de rodes femení, ha donat a conèixer la llista de 12 jugadores que aniran als Jocs Paralímpics de Tòquio (Japó).

A la llista de 12 jugadores convocades destaca la presència de la veterana jugadora catalana Judith Nuñez (Joventut BCR), jugadora amb puntuació 2 dins de l’equip. Malauradament, l’altre jugadora catalana que ha estat convocada en les diferents concentracions i preseleccions prèvies, María Heras (BCR CEM Hospitalet – Afaniat Vinaròs) ha estat una de les dues jugadores que el seleccionador no ha inclós dins de la llista definitiva per anar als Jocs Paralímpics, de totes maneres, María estarà present en la propera concentració de la selecció (19-27 de juny) per si surt alguna incidència de darrera hora amb les jugadores seleccionades.

Aquesta és la segona vegada que la selecció espanyola femenina de bàsquet en cadira de rodes participarà en uns Jocs Paralímpics. La primera vegada va ser a Barcelona’92, quan va participar com a país amfitrió.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies