Aquest diumenge 13 de juny s’ha disputat la tercera i darrera jornada de la Lliga Catalana de natació, Trofeu “Jocs Catalans”, a les instal.lacions de la Piscina Municipal de Palafrugell (Girona).

Mark Castro (CN Mataró) ha guanyat aquesta jornada i el Trofeu “Jocs Catalans” amb un total de 598 punts, aconseguits a la prova dels 100m esquena, molt a prop d’ell i en segona posició ha finalitzat el seu company de club, Daniel Ferrer (593 punts). La tercera posició final en aquesta jornada ha estat per Marc Sala (Fundación Adapta2) amb un total de 548 punts. En categoria femenina, Berta Grau (CN Mataró) ha guanyat amb autoritat la competició amb un total de 648 punts, aconseguits a la prova dels 100m braça, Ana Sabariego (443 punts) i Ariadna Balmes (442 punts), totes dues nedadores també del CN Mataró han completat el podi final d’aquesta jornada de la Lliga Catalana.

Amb aquesta prova, Trofeu “Jocs Catalans”, finalitza la Lliga Catalana d’aquesta temporada de natació que, degut a les adaptacions del calendari a la pandèmia i les competicions estatals i internacionals ha comptat amb una prova menys de les que s’organitzaven altres temporades.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies