Aquest dissabte 12 de juny s’ha disputat la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal d’Esports de la localitat gironina de Calonge entre l’UNES FC Barcelona i el BCR CEM Hospitalet Afaniat Vinaròs amb victòria per l’equip blaugrana per un ajustat 41 a 34. La Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes s’inclou dins de les competicions dels Jocs Catalans d’aquest any.

Feia algunes temporades que tots dos equips no s’enfrontaven en competició catalana i aquesta Copa Catalunya ha estat una bona oportunitat per veure en acció a aquests dos grans equips. El partit va ser molt igualat, el resultat al descans era favorable al BCR CEM Hospitalet per un sol punt de diferència, 17 a 16. Un gran tercer quart dels jugadors dirigits en aquest partit per Jaume Vilella, va decidir la Copa, al final del tercer quart la diferència de 4 punts a favor de l’UNES FCBarcelona va ser determinant ja que durant el darrer quart, el BCR CEM Hospitalet no va poder donar la volta al marcador, arribant al final del partit amb un marcador favorable a l’UNES FC Barcelona per 41 a 34.

Sergi Orduña, regidor d’esports de Calonge, Josep Giménez i Ricardo Moreno, President i vicepresident de la FCEDF i Isidre Guix, representant territorial de la FCEDF a Girona van ser els encarregats de fer entrega dels diferents trofeus de la Copa Catalunya.

 1. 14 juny, 2021

  Buenos días, según mi parecer personal podríais haber hecho alguna mención de agradecimiento del partido de exhibición jugado por la mañana entre Granollers y Masters, con la premura de tiempo para realizar este partido y la falta de bastantes jugadores por ambas partes se ha podido realizar el partido gestionándolo con otros equipos.
  También indicar que además de la falta de agradecimiento, se podría haber entregado algún detalle a los dos equipos como se ha hecho a otro colectivo interviniente, y mínimamente costear la comida que en el caso de los Masters únicamente éramos 3 jugadores, ya asumimos el viaje y lo que es más caro el tiempo que no disfrutamos de la familia, pero en fin….es lo que hay y de todo se aprende en el futuro.
  Gracias por vuestra atención.

  • 14 juny, 2021

   Gracias por el comentario Manuel, lo tendremos en cuenta para futuros eventos.

   • 14 juny, 2021

    Vale

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies