Aquest cap de setmana del 12 i 13 de juny es disputen competicions dels Jocs Catalans en diferents localitats de Girona i també a Cabrera de Mar. Els caps de setmana anteriors s’han disputat les Copes Catalunya de rugbi a Lleida i d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a Torredembarra (Tarragona).

Dissabte 12 de juny, el gran protagonista serà la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes entre l’UNES FC Barcelona i el BCR CEM Hospitalet – Afaniat Vinaròs a les 17h al Pavelló Municipal d’Esports de Calonge. El mateix dissabte pel matí hi haurà una exhibició de Tir amb Arc, Memorial Josep Lluís Amador, a la Nau de 50m de la localitat gironina de Palamós.

Diumenge es disputa la tercera i darrera jornada de la Lliga Catalana de natació, Trofeu Jocs Catalans, a les instal.lacions de la Piscina Municipal de Palafrugell. A més de la natació, també es disputa la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes a les instal.lacions de l’UP pàdel Club Cabrera de Cabrera de Mar.

Malauradament, i degut a les adaptacions que s’han hagut de realitzar com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, durant aquesta edició dels Jocs Catalans, no s’han pogut portar a terme activitats de promoció de l’esport adaptat a les localitats on s’han disputat les competicions, esperem que la temporada vinent ja les puguem tornar a organitzar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies