Aquest cap de setmana del 5 i 6 juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya per clubs de natació adaptada a la localitat de Lloret de Mar i on el Centre Natació Mataró ha revalidat el seu títol de campió d’Espanya.

El club català ha guanyat la competició amb un total de 468 punts, per davant del CD Aquatic Campanar (València) que va aconseguir 302 punts i en tercera posició va finalitzar el CD Fusion amb 236 punts. Els grans resultats aconseguits en les proves de relleus, com per exemple les victòries als relleus masculins i femenins de 4x50m estils o 4x50m lliures i les victòries individuals d’Ariel Schrenck i AnaBelén Sabariego van contribuir a la victòria final.

Destacar també la mínima B per anar als Jocs Paralímpics de Tokio aconseguida pel català Miquel Luque (Fundació Adapta2) a la prova dels 50m braça SB3. En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats per proves, del Campionat d’Espanya (https://b-swim.com/Resultados/2021CtoEspanaAdaptada_Lloret/index.html).

Foto (CN Mataró)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies