Aquest dissabte 12 de juny es disputa la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal de la localitat gironina de Calonge entre l’UNES FC Barcelona i el BCR CEM Hospitalet Afaniat Vinaròs. La Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes s’inclou dins de les competicions dels Jocs Catalans d’aquest any.

Aquest partit de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes és una gran oportunitat per veure en acció dos dels millors clubs catalans d’aquest esport. L’UNES FC Barcelona ha realitzat una gran temporada dins de la 1ª Divisió de la “Liga Nacional” i està formant un gran equip de cara a la nova temporada, de moment han anunciat la contractació del seleccionador nacional, Òscar Trigo, com a nou entrenador de l’equip. Per part del BCR CEM Hospitalet Afaniat Vinaròs, fa moltes temporades que no disputa la Copa Catalunya i és una gran ocasió per enfrontar-se amb l’UNES FC Barcelona, ja que durant les darreres temporades no han coincidit en les competicions catalanes. El partit es podrà veure en directe a través del Canal Youtube de la FCEDF. (https://www.youtube.com/watch?v=gCvmvOXB9_4)

A més del partit de la Copa Catalunya, pel matí hi haurà un partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes entre el Pisos.com CB Granollers i els Màsters.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies