Aquest diumenge 6 de juny s’ha disputat la Final Four per decidir el campió de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Girona – Fontajau i on l’Escola AFA va guanyar en una emocionant final al CE Costa Daurada.

L’Escola AFA i el CE Costa Daurada van disputar la gran final després de guanyar els seus respectius partits de semifinals. L’Escola AFA va guanyar, amb més dificultats de les previstes, al Màsters que van jugar un gran partit, per 46 a 33, per la seva banda, el CE Costa Daurada va guanyar a l’equip amfitrió del Vàlida Sin Barreras – CB MIFAS per 38 a 28.

La final va ser un gran partit de bàsquet en cadira de rodes amb molta igualtat entre els dos equips durant els 40 minuts de joc, el resultat al descans era 18 a 19, un punt per davant solament per l’Escola AFA. Durant tota la segona part els dos equips es van anar alternant en el marcador, sempre amb una diferència molt petita entre els dos equips, 26 a 27 a favor del CE Costa Daurada al final del tercer quart. Els nervis es van fer presents en els minuts finals de partit, on una pèrdua del CE Costa Daurada en els darrers segons de final amb un punt per davant van donar l’oportunitat a l’Escola AFA de jugar la darrera jugada del partit i no ho van desaprofitar, encistellant en el darrer segon la cistella de la victòria, finalitzant el partit amb un marcador final de 38 a 37.

Dissabte a Granollers, es va disputar la Fase Final per la resta de posicions de la classificació. Comkedem va guanyar, finalitzant en cinquena posició i Pisos.com CB Granollers sisena i CB Pardinyes setena posició de la Lliga Catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies