Aquest diumenge 6 de juny s’ha disputat la Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra (Tarragona) amb un triangular entre el Comkedem, DRACS CEA i l’ADB Barberà i on l’equip del DRACS CEA es va proclamar campió. La Copa Catalunya és la segona competició dels Jocs Catalans d’aquest any.

La competició va començar a les 10h amb el partit entre el Comkedem i el DRACS CEA, un partit molt igualat durant la primera part. El resultat al descans era d’empat a sis gols entre els dos equips. El DRACS CEA va jugar amb més intensitat durant la segona part guanyant el partit per 14 a 11. El segon partit el van disputar el Comkedem i l’ADB Barberà, on l’equip del Vallés va dominar des del començament guanyant el partit per 15 a 6. El darrer partit de la Copa Catalunya el van disputar el DRACS CEA i l’ADB Barberà, partit molt igualat entre aquests dos equips. El resultat al descans era 4 a 2 a favor dels DRACS CEA. Destacar el gran joc defensiu per part de DRACS, que va fer impossible la remontada de l’ADB Barberà durant la segona part, al final, victòria per DRACS CEA per un resultat de 8 a 5, guanyant d’aquesta manera la Copa Catalunya d’aquest any. Abans de la gran final va tenir lloc un partit inclusiu d’hoquei on han participat jugadors en cadira de rodes elèctrica dels tres equips catalans i jugadors del Club Hoquei Vila-seca.

La Copa Catalunya és la darrera competició d’aquesta temporada a Catalunya, pel que fa a la competició estatal, Catalunya jugarà el Campionat d’Espanya per CCAA a Oviedo en les properes setmanes, amb l’objectiu de revalidar el títol de campiona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies