Aquest cap de setmana del 5 i 6 juny es disputen les Fases Finals de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes. Dissabte a Granollers, tres equips juguen per finalitzar de la cinquena a la setena posició i, diumenge, la Final Four pel títol de la Lliga Catalana a Girona.

Dissabte al Pavelló Congost de Granollers, el Pisos.com CB Granollers, CB Pardinyes i Comkedem jugaran per determinar les posicions cinquena, sisena i setena de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes. Diumenge es disputa la Final Four de la Lliga Catalana al Pavelló Municipal de Girona – Fontajau. La primera semifinal, 10h, la disputen l’Escola – AFA contra els Màsters i a les 12h el Vàlida Sin Barreras – CB Mifas jugarà contra el CE Costa Daurada per disputar la gran final. A les 16h es disputa el partit per la tercera i quarta posició i a les 18h es disputa la gran final de la Lliga Catalana d’aquest any.

A més de les Finals de la Lliga Catalana, dissabte 12 de juny es disputa a Sant Antoni de Calonge (Girona), la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes, darrera competició catalana d’aquesta temporada.

Foto: UNES – AFA

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies