Aquest diumenge 6 de juny es disputa la Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra (Tarragona) amb un triangular entre el Comkedem, DRACS CEA i l’ADB Barberà. La Copa Catalunya és la segona competició dels Jocs Catalans d’aquest any.

La competició comença a les 10h amb el partit entre el Comkedem i el DRACS CEA, el perdedor d’aquest partit haurà de jugar el segon partit (12h) contra l’ADB Barberà. Finalment, a les 17h l’ADB Barberà jugarà contra el guanyador del primer partit i, l’equip que guanyi més partits o que tingui millor goalaverage serà el campió de la Copa Catalunya d’aquest any. Cal destacar que, dins d’aquesta jornada, també hi haurà (16h), un partit inclusiu d’hoquei on participaran jugadors en cadira de rodes elèctrica dels tres equips catalans i jugadors del Club hoquei Vila-seca.

Els tres partits corresponents a la Copa Catalunya es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la FCEDF.

1er partit

2on partit

3er partit

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies