Aquest cap de setmana del 29 i 30 de maig s’han disputat els darrers partits corresponents a la Fase de Grups de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes dins del Grup A, amb doble victòria per l’Escola AFA.

Dissabte per la tarda, el CB Costa Daurada va rebre a la seva pista del Pavelló Olímpic de Reus a l’Escola AFA, un dels partits més destacats del Grup A. El partit va començar força igualat entre els dos equips, el resultat al descans era favorable als visitants per tres punts de diferència, 26 a 29. El tercer quart va ser determinant per la victòria de l’Escola AFA ja que va guanyar aquest quart amb un parcial de 4 a 15 sentenciant ja el partit que va finalitzar amb victòria de l’Escola AFA per 38 a 58.

Diumenge al matí, l’Escola AFA va jugar a la pista del BCR CEM Hospitalet, el segon partit d’aquest cap de setmana, un partit que va dominar durant tots els quarts i que, poc a poc, va anar augmentant la diferència al seu favor en el marcador fins arribar al 45 a 65 final. Dins del Grup A es classifiquen per la Final Four de diumenge al Pavelló de Fontajau, l’Escola AFA i el CB Costa Daurada i, Vàlida Sin Barreras – CB Mifas i Màsters del Grup B. Dissabte a Granollers jugaran per la cinquena a la setena posició, el BCR CEM Hospitalet, CB Pardinyes i el Pisos.com CB Granollers.

Foto (UNES – AFA)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies