Aquest diumenge 30 de maig s’ha disputat la Copa Catalunya de rubgi en cadira de rodes al Pavelló Juanjo Garra de la ciutat de Lleida, amb aquesta Copa comença la competició que forma part dels Jocs Catalans d’aquest any.

La Copa Catalunya l’han disputat els dos equips catalans d’aquest esport en format a doble partit dins de la mateixa jornada. El primer partit va començar diumenge a les 12h, un partit molt igualat durant la primera part, el resultat a la mitja part era 20 a 18 a favor de l’equip barceloní. El tercer quart va ser clau en la victòria del BUC ja que van agafar una diferència en el marcador que el Manresa WR no va poder retallar, arribant al final del partit amb 46 a 33 a favor del BUC. El segon partit va ser molt igualat, el resultat era d’empat a 34 al començament del darrer quart, al final el BUC va jugar millor els minuts finals guanyant per 48 a 42, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Copa Catalunya.

Joan Segura, representant territorial del CCE, Helena Martínez, diputada d’igualtat i cooperació internacional de la Diputació de Lleida, Mariama Sall Sall, regidora de les persones, comunitat i agenda 2030 de l’Ajuntament de Lleida, Andreu Sánchez, president de l’Aspid i Josep Giménez, president de la FCEDF van ser els encarregats de lliurar els diferents trofeus de la Copa Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies