La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física és una de les entitats que col.labora amb el Projecte “Participa” de l’Institut Guttmann.

El projecte “Participa”, és un projecte de recerca social dirigit a conèixer i entendre com es pot promocionar la participació en la societat de les persones amb discapacitat, amb la voluntat de transformar-la per a que sigui plenament inclusiva. El projecte està obert a totes les persones majors d’edat d’Espanya i Andorra i que tinguin una discapacitat. També a persones amb una discapacitat que participin mitjançant una figura de suport, com un familiar, assistent personal, amic, etc.

Aquest estudi té per objectiu identificar els factors que faciliten i dificulten la participació de les persones amb discapacitat a la societat així com trobar solucions innovadores que facin possible la participació de tots i totes en igualtat de condicions. El projecte “Participa” necessita un mínim de 1.000 voluntaris per generar evidència científica que impulsi canvis socials basats en les necessitats reals de les persones amb discapacitat. En el següent enllaç et pots registrar en el projecte.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies