Aquest diumenge 23 de maig s’ha disputat la segona i darrera jornada de la Lliga Catalana de pàdel en cadira de rodes a les instal.lacions de l’Slam Padel Club de Collbató. La competició ha comptat amb la participació d’un total de set parelles.

Quatre parelles van jugar per guanyar la Lliga Catalana en format de lliga, tots contra tots, on la parella formada per José Luis Montoya i Pau Martín ha estat la gran dominadora guanyant tots els partits disputats, en segona posició ha finalitzat la parella formada per Joan Camp i Francisco Jose Ortega, tercera posició per Miquel Martí i Isaac Mateos i quarta posició per Susana Rodriguez i Pablo Martinez.

En l’altre grup de la competició per decidir la resta de posicions, va guanyar la parella David Moreno i Lluís Turró per davant d’Artur Altabàs i Ricardo Nuñez i de Monica Ridao i Emilio Isamat. En el següent enllaç es pot accedir a totes les dades de la competició.

La propera competició de pàdel en cadira de rodes és la Copa Catalunya que es disputa diumenge 13 de juny a les instal.lacions de l’UP Pàdel Club Cabrera. Competició enmarcada dins dels Jocs Catalans d’aquest any.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies