Aquest diumenge 30 de maig es disputa la Copa Catalunya de rubgi en cadira de rodes al Pavelló Juanjo Garra de la ciutat de Lleida, aquesta és la primera competició que forma part dels Jocs Catalans d’aquest any.

La Copa Catalunya la disputen els dos equips catalans d’aquest esport en un format a doble partit dins de la mateixa jornada. Diumenge a les 12h es disputa el primer dels dos partits entre el Manresa WR i el BUC de Barcelona, a les 16h es juga el segon dels partits que determinarà el campió de la Copa Catalunya.

Tots dos partits de la Copa Catalunya es podran veure en directe a través del nostre Canal de Youtube.

1er partit:

2on partit:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies