Aquest cap de setmana del 22 i 23 de maig s’han disputat partits corresponents a les jornades 2 i 3 de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes en el Grup A i Grup B de la competició amb victòries per l’Escola AFA, CB Costa Daurada i els Màsters.,

Dins del Grup A, l’Escola AFA va jugar el seu primer partit de la competició i ho va fer a la seva pista de Sant Feliu de Llobregat, dissabte per la tarda, davant el CB Pardinyes, un partit on l’equip local no va donar cap opció al CB Pardinyes i que va guanyar amb contundència per 67 a 18. En el mateix Grup, diumenge pel matí es va disputar un dels partits més destacats de la Lliga Catalana, Comkedem contra CB Costa Daurada, un partit on l’equip visitant va guanyar per un ajustat 38 a 44. Dins del Grup A, diumenge pel matí, el Pisos.com CB Granollers va jugar a la seva pista davant els Màsters, un partit on els veterans dels Màsters van guanyar per 39 a 46, dins del mateix grup, el Valida Sin Barreras – CB MIFAS va ser l’equip que va descansar en aquesta jornada.

El proper cap de setmana es disputen els darrers partits d’aquesta primera Fase dins del Grup A, dissabte 29 es disputa el partit entre el CB Costa Daurada i l’Escola AFA i el diumenge, l’Escola AFA jugarà contra el Comkedem a l’Hospitalet. El cap de setmana del 5 i 6 de juny es disputa la Fase Final de la competició, destacant la Final Four pel títol dissabte 5 a Granollers.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies