Aquest cap de setmana del 22 i 23 de maig s’ha disputat el Campionat d’Espanya per clubs d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del “Pabellón Polideportivo Universidad de Valencia (Anexo I)” a València i on han participat el DRACS CEA, l’ADB Barberà, HSRE Alcobendas i l’equip local del Levante Masclets.

L’ADB Barberà va començar el Campionat amb un partit molt igualat davant HSRE Alcobendas, un partit que va finalizar amb un empat a sis gols. Per la seva part, DRACS CEA va perdre el seu primer partit davant Levante Masclets per un ajustat 7 a 6. En el derbi entre els dos equips catalans, l’ADB Barberà es va revenjar de la derrota a la Lliga Catalana i va guanyar per 14 a 8 davant DRACS CEA. En el darrer partit de la Fase de Grups, l’ADB no va donar cap opció al Levante Masclets al que va guanyar per 12 a 3, classificant-se d’aquesta manera per la gran final. Els DRACS CEA van guanyar al HSRE Alcobendas per 7 a 3.

Diumenge es van disputar els partits finals, els DRACS CEA van perdre el partit per la tercera i quarta posició davant Levante Masclets per un contundent 11 a 3. L’igualtat entre l’ADB Barberà i el HSRE Alcobendas, que ja es va veure en el partit de la 1ª Fase, va ser el més destacat de la gran final, al descans el resultat entre els dos equips era d’empat a zero gols. L’equip madrileny es va adelantar en el marcador al començament de la segona part, però l’ADB Barberà va remontar guanyant la gran final per 3 a 1.

Amb aquesta victòria, l’ADB Barberà revalida el títol de campió d’Espanya per clubs que va guanyar al 2019, l’any passat es va cancel.lar la competició degut a la pandèmia de la Covid-19.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies