Aquesta setmana han finalitzat les activitats aquàtiques d’aquesta temporada del Programa Hospisport a Tarragona amb l’entrega dels diplomes a les famílies participants. Les activitats aquàtiques es realitzen a la piscina Bonavista de la capital tarragonina.

L’objectiu principal per aquesta temporada era mantenir els mateixos usuaris de l’any anterior a la pandèmia de la Covid-19 que va implicar l’aturada de totes les activitats durant mesos. Els objectius són ambiciosos per la propera temporada, per l’Alba Millán, delegada territorial de la FCEDF a Tarragona i monitora de les activitats, «de cara al setembre del curs vinent, esperem tenir més participants amb discapacitat física i intentar iniciar una altra activitat aquàtica a la piscina de Cambrils, a més, també volem trobar més tècnics voluntaris, ja que de cara al curs que ve necessitarem més mans. » ens comenta l’Alba.

« El balanç d’aquesta temporada es més que positiu, els nens i nenes han acabat molt contents i contentes esperant repetir després d’aquests mesos d’estiu, inclús els hi agradaria fer dues sessions de 45’ de durada en comptes de només una sessió d’una hora. » conclou l’Alba Millán.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies