Divendres 18 de juny va finalitzar el Campionat d’Europa sots-22 de bàsquet en cadira de rodes que s’ha disputat a la localitat italiana de Lignano Sabbiadoro amb lvictòria d’Espanya que va guanyar la gran final amb gran autoritat davant Alemanya per 76 a 34.

Entre els jugadors seleccionats per Miguel Vaquero per disputar el Campionat d’Europa sots-22 destaca la presència de dos jugadors catalans, Òscar Onrubia (Amiab Albacete) i Biel Carbó (UNES FCBarcelona). Òscar Onrubia ha finalitzat el campionat com a tercer màxim anotador de la Selecció Espanyola amb 53 punts, per darrera d’Ignacio Ortega (105 punts) i Enrique Manuel Lorenzo (63). Per la seva part, aquesta era la primera convocatoria internacional per Biel Carbó que en el seu primer partit amb la Selecció, contra Itàlia va anotar dos punts en els 12 minuts que va jugar, també va jugar minuts en la resta dels partits del Campionat.

Espanya ha realitzat un gran campionat, guanyant tots els partits disputats, contra Polònia i Alemanya a la Fase de Grups, a Turqia a les semifinals i de nou a Alemanya en la Final. Amb questa victòria Espanya té assegurada una plaça per disputar el Mundia sots-23 de Chiba (Japó).

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies