Del 25 al 27 de juny es disputa el XIII Campionat d’Espanya sots-22 de bàsquet en cadira de rodes a la ciutat de Còrdova (Andalusia) on Catalunya serà una de les Seleccions que lluitarà per la victòria final.

A més de Catalunya, també disputen el Campionat, les seleccions del País Basc, Andalusia, Madrid i el club Adapta Saragossa. El format de competició serà tots contra tots i el campió serà el que guanyi més partits. Catalunya comença el Campionat jugant contra el País Basc el dissabte pel matí i, per la tarda, jugarà contra el club Adapta Saragossa i en el darrer partit de la primera jornada, contra Andalusia. Diumenge jugarà el darrer partit contra Madrid.

El Campionat està organitzat per la “Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física” (FEDDF) i la “Federación Andaluza de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FADDF)”. CaixaBank és, des de 2016, patrocinador principal i banc oficial de la “Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física” (FEDDF) en el bàsquet en cadira de rodes, esport amb el qual comparteix valors com l’esforç, el compromís, el treball en equip , la capacitat de superació i el respecte.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies