El cap de setmana del 26 i 27 de juny s’ha disputat el X Campionat d’Espanya sots-22 de bàsquet en cadira de rodes a la ciutat de Còrdova (Andalusia) patrocinat per CaixaBank amb la participació de Catalunya, a més de les seleccions del País Basc, Andalusia, Madrid i el club Adapta Saragossa.

Catalunya va debutar amb victòria davant el País Basc, després d’un igualat primer temps, el resultat al descans era favorable a Catalunya per 13 a 10, durant el tercer quart, els jugadors dirigits per Miguel Romaguera, van agafar distància en el marcador fins arribar al 31 a 16 final. Dissabte per la tarda, Catalunya va perdre davant l’Adapta Saragossa després d’una molt dolenta primera part on solament van anotar 2 punts, el resultat final va ser 37 a 19 a favor de l’equip aragonés. Diumenge, Catalunya va jugar el partit per la tercera i quarta posició del Campionat contra Madrid, un partit molt igualat que es va decidir en els minuts finals a favor de Madrid per 32 a 26.

Els jugadors convocats per Miquel Romaguera per aquest Campionat d’Espanya sots-22 van ser: Biel Carbó, Alejandro Baca, Víctor Hermosilla, Elias Banomar, Jack Wickett, Lara Arenòs, Roger Barrero i Maria Heras. El Campionat està organitzat per la “Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física” (FEDDF) i la “Federación Andaluza de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FADDF)”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies