El cap de setmana del 26 i 27 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a la ciutat d’Oviedo (Astúries) amb la victòria de Catalunya, revalidant d’aquesta manera el Campionat guanyat al 2019.

Catalunya va guanyar la final de diumenge contra Madrid, un partit on els catalans van dominar des del començament, el resultat al descans era 5 a 2 favorable als catalans. Durant la segona part, Catalunya va anar ampliant la diferència fins arribar al marcador final d’11 a 2, revalidant d’aquesta manera el Campionat aconseguit al 2019, ja que l’any passat no es va disputar degut a la pandèmia de la Covid-19. Destacar també els reconeixements individuals, Roger Badía, MVP Stick manual del Campionat i Toni Rodríguez (stick manual) i Jordi Valle (T-stick) guanyadors de la tècnica individual.

Els jugadors convocats pel cos tècnic de la Selecció, format per Carles Castelló com a seleccionador i Anna Ruiz (ajudant) van ser: Toni Rodríguez, Ramón González, Iván Aranda, Gerard Aroca, Jordi Valle, Roger Badia, Arnau Camps i Cristian Jiménez.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies