El cap de setmana del 10 i 11 de juliol es disputa el 27è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona) després de la cancel.lació l’any passat degut a la pandèmia de la Covid-19.

Catalunya tornarà a competir i, en aquesta edició, ho farà contra la selecció de Bulgaria i els equips francesos de Marsella i Toulousse. El format de competició serà tots contra tots durant la jornada de dissabte i, diumenge al matí, es disputaran els partits per decidir la classificació final del Trofeu Internacional, a més, durant la jornada de diumenge es farà una activitat de bàsquet inclusiu abans de la gran final.

Durant els dos dies de competició s’aplicaran tots els controls i protocols de prevenció de la Covid-19. Els partits de Catalunya i els partits finals de la jornada de diumenge es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies