Dissabte 11 de juny, dins de les competicions dels Jocs Catalans, es va disputar la Copa Catalana de pàdel en cadira de rodes a les instal.lacions del Pàdel Indoor Granollers i del Pàdel Gavà amb la participació de tres parelles.

La parella Joan Camp i Fran Ortega va guanyar la competició després d’imposar-se als dos partits disputats. El primer va ser un gran partit de pàdel, molt igualat entre les dues parelles. Van jugar contra la parella Isaac Mateos i Félix Guadalajara a la que van guanyar per un ajustat 2 a 1 (4-6, 7-6 i 6-4). El segon partit el van disputar Isaac Mateos i Félix Guadalajara contra Susana Rodríguez i Pablo Martínez, un partit guanyat per la primera parella amb un parcial de 6 a 2 i 6 a 3. El tercer i, darrer partit de la Copa, es va disputar al Pàdel Gavà, un partit guanyat amb autoritat per Joan Camp i Fran Ortega davant Susana Rodríguez i Pablo Martínez per 6 a 1 i 6 a 0, proclamant-se d’aquesta manera campions de la Copa Catalana de pàdel en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies