Del 12 al 18 de juny s’està disputant el Campionat del Món de natació paralímpica al Complex Aquàtic de la ciutat portuguesa de Funchal amb grans èxits pels nedadors catalans que estan participant.

Toni Ponce ha guanyat la medalla d’or a la prova de 200 estils S5 i, a més, ho ha fet amb autoritat, finalitzant amb un temps de 2:49.86, flanquejat al podi pels brasilers Da Silva i De Oliveira. És la tercera medalla de Toni Ponce en aquest Mundial, després de la plata dels 50m esquena i el bronze del relleu 4x50m estils.

Destacar també la nova medalla de Sarai Gascón, aquesta vegada medalla de bronze, a la final dels 100m lliures S9, aquesta és la seva segona medalla en aquest Mundial després de guanyar la plata als 200m estils. Destacar finalment, al veterà Miquel Luque que ja porta tres medalles guanyades, durant aquestes jornades ha guanyat un bronze en els 150m estils S4 i un altre bronze al relleu 4x50m estils.

Foto (paralímpicos)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies